Visita’ns amb la família

La zona del Pedraforca i del Parc Natural Cadí Moixeró son dos espais naturals protegits que us permetràn gaudir de la natura en familia practicant tot tipus d’activitats en el medi natural.


Passa uns dies en familia. Decobrex l’Alt Berguedà i la zona del Massís del Pedraforca, indrets on podreu practicar-hi un garn nombre d’activitats a l’aire lliure per a tot tipus de públics. Us esperen un munt d’aventures! Uns dies en família on petits i grans s’ho passaràn d’allò més bé!

Alguns dels llocs d’interés a visitar són:

  • Parc d’aventura de Palomera amb circuts de diferents dificultats penjats als arbres (amb servei de monitoratge).
  • Museu de les Mines de Cercs: visita i coneix la colònia minera de final del sege XIX; un ferrocarril miner us introdueix a l’interior de l’antiga mina.
  • Tren del Ciment: Aquest ferrocarril turístic es coneix popularment com al Tren del Ciment, i uneix la Pobla de l’Illet amb el Clot del Moro. Té un recorregut de 3,5 km que passa per diferents punts singulars com ara l’Exposició de vehicles de transport (Pobla de l’Illet), els Jardins Artigas d’Antoni Gaudí (també a la Pobla de l’Illet) i el Museu del Ciment (Castellar de n’Hug).
  • Jaciment paleontologic de Fumanya: és el jaciment paleontològic més extens d’Europa en quan a petjades de Titanosaure. Les excavacions de les mines de carbó van permetre descubrir les restes del pas dels dinosaures per la zona fa 65 milions d’anys.